з 10:00 до 22:00 без вихідних

Панами New Balance

Сортування:
Фільтр
Головні убори
New Balance
Сортування
Стать
Категорія
Тип
Розмір
взуття
Одяг
Бренд
Модель
Матеріал
Сезон
Колір
Панама New Balance Bucket Hat LAH13003BB1
Панама New Balance Bucket Hat LAH13003BB1
Панама New Balance Bucket Hat LAH13003BB1
Код товару:
FKS2353671
798 грн
539 грн
Панама New Balance Bucket Hat LAH13003PIE
Панама New Balance Bucket Hat LAH13003PIE
Панама New Balance Bucket Hat LAH13003PIE
Код товару:
FKS2353670
798 грн
551 грн
Панама New Balance Bucket Hat LAH13003WT
Панама New Balance Bucket Hat LAH13003WT
Панама New Balance Bucket Hat LAH13003WT
Код товару:
FKS2353669
798 грн
551 грн
Шапка New Balance Linear LAH33005PIE
Шапка New Balance Linear LAH33005PIE
Шапка New Balance Linear LAH33005PIE
Код товару:
FKS2353682
1260 грн
779 грн
Панама New Balance Lifestyle Bucket Hat LAH21101MGF
Панама New Balance Lifestyle Bucket Hat LAH21101MGF
Панама New Balance Lifestyle Bucket Hat LAH21101MGF
Код товару:
FKS2353667
924 грн
635 грн
Панама New Balance Lifestyle Bucket Hat LAH21101SBU
Панама New Balance Lifestyle Bucket Hat LAH21101SBU
Панама New Balance Lifestyle Bucket Hat LAH21101SBU
Код товару:
FKS2353668
924 грн
635 грн

Панама New Balance – яскравий акцент

Американський бренд New Balance відомий у всьому світі завдяки своєму високоякісному спортивному одягу, взуттю та аксесуарам. Є у лінійці фірмі і літні шапки. Серед найцікавіших моделей – панама Нью Беланс. Це оригінальні головні убори, які поєднують функціональність і яскравий модний дизайн, що запам'ятовується.

В онлайн магазині аксесуари представлені у великій кількості. Вони доступні для придбання з доставкою по всій Україні. Від класичних базових моделей до сучасних варіантів з ефектними принтами та малюнками – тут кожен знайде щось до душі! Фірма використовує передові інноваційні матеріали та технології для створення комфортних та довговічних головних уборів.

Панама Нью Беланс – це бездоганний вибір для тих, хто веде активний та енергійний спосіб життя, цінує спортивний стиль в одязі та піклується про захист від згубного сонця. Вони ідеальні, як для тренувань на відкритому повітрі, так і для гарячих вихідних на природі та сонячних канікул. Дозвольте фірмовому головному убору New Balance стати яскравим акцентом вашого унікального модного стилю!

Функціональність та технологічність аксесуарів

Головні убори бренду відрізняються винятковою функціональністю та технологічністю. Вони забезпечують надійний захист від пекучих ультрафіолетових променів, при цьому дозволяючи шкірі дихати завдяки використанню спеціальних вентильованих матеріалів. Жодного «парникового» ефекту.

Для створення аксесуарів використовуються інноваційні легкі та дихаючі тканини з натуральних волокон – льону, бавовни, віскози та їх сумішей. Багато моделей доповнені технологіями на кшталт швидковисихаючих та вологовідвідних матеріалів для абсолютного комфорту під час активностей.

Продуманий крій та наявність шнурка для фіксації забезпечують ідеальну посадку без стиснення голови. Купити панаму New Balance можна з різним:

  • фасоном;
  • розміром;
  • кольором.

Чоловіча панама Нью беланс – лаконічність, брутальність

Чоловікам бренд New Balance пропонує стильні та лаконічні головні убори у традиційній формі. Такі аксесуари будуть однаково доречними як у міських умовах, так і під час активного відпочинку на природі.

В асортименті зібрані базові чоловічі убори класичних стриманих тонів – чорного, сірого, бежевого, синього, хакі, а також яскравіші моделі з камуфляжними та іншими оригінальними принтами. Додаткові контрастні вставки додають моделям брутальності та підкреслюють чоловічий спортивний стиль. Щоб швидко знайти та купити панаму New Balance потрібно забарвлення, скористайтесь фільтрами.

Крім стильного зовнішнього вигляду, чоловічі аксесуари відрізняються підвищеною зносостійкістю та чудовими експлуатаційними характеристиками. Вони виконані з міцних щільних тканин, які надійно захищають голову від сонця, не мнуться при носінні та транспортуванні і легко очищаються від забруднень.

Жіноча панама Нью Беланс – яскраві акценти

Для модниць та аматорок спортивного стилю в одязі New Balance створює по-справжньому привабливі варіанти панамок. Жіночі моделі виділяються оригінальнішими і химернішими силуетами, яскравими життєрадісними забарвленнями, а також ефектними декоративними елементами.

Істотну популярність мають розкішні моделі яскравих неонових та пастельних відтінків:

  • салатового;
  • яскраво-рожевого;
  • блакитно-блакитного;
  • сонячно-жовтого.

Ці головні убори створюють відчуття легкості та безтурботності, підходять для пляжних та літніх луків.

Купити панаму New Balance оригінал

Щоб замовити якісну панаму Нью Беланс за доступною ціною, не обов'язково їхати до фірмових бутіків бренду в Києві та інших великих містах України. У магазині Footers представлений максимально широкий асортимент оригінальних новинок з останніх колекцій для чоловіків і жінок. Купити панаму New Balance можна онлайн.

На сайті доступні фото, описи кожної моделі, ви можете дізнатися актуальні ціни та реальні відгуки покупців. У Footers регулярно проходять грандіозні розпродажі зі знижками до 70% на новинки сезону і хіти продажів минулих років. Не пропустіть шанс поповнити гардероб новинками від New Balance на максимально вигідних умовах!

Оформити замовлення можна парою кліків прямо з будь-якого куточка України. Досвідчені онлайн-консультанти допоможуть з підбором та розкажуть про акції. Замовте панаму New Balance вже сьогодні – доставка «Новою Поштою» буде виконана протягом кількох днів.

Популярні категорії: кросівки New Balanceкросівки Nikeкросівки Adidasвзуття Nikeкросівкикросівки Dunkкросівки Asicsкросівки Salomonкеди Converseкросівки Reebokкросівки Air Jordanкросівки Pumaодяг The North Faceкросівки Nike Air Force чоловічіNike Air Force жіночікросівки Nike жіночічоловічі кросівки Nikeкросівки Nike M2K Teknoкросівки New Balance 2002Nike Air Forceкросівки New Balance 530кросівки New Balance 9060кросівки Nike Air Maxкросівки New Balance 1906кросівки Nike Kyrieкросівки Nike Air VaporMaxкросівки New Balance 550кросівки New Balance 574кросівки Nike Blazerкросівки Adidas Yeezy Boostкросівки Adidas Sambaкросівки Adidas Handballкросівки Adidas Niteballкросівки Adidas Gazelleкросівки Adidas Campusкросівки Adidas Forumкросівки Asics Gelкросівки Asics EX89кросівки Asics GTкеди Converse Hi Topкеди Converse Run Starкеди Converse Moveкеди Converse Comme Des Garconsкросівки Nike Air Zoomкросівки Nike Air Monarchкросівки Nike Cortezчеревики Dr.Martens 1460черевики Dr.Martens Jadonчеревики Dr. Martens ChealseaCrocsрюкзак New Balanceрюкзак Nikeрюкзак Nike жіночийрюкзак Nike чоловічийсумка Nikeспортивна сумка Nikeсумка чоловіча Nikeсумка Nike жіночасумка через плече Nikeбананка Nikeрюкзак Pumaрюкзак Puma жіночийрюкзак Puma чоловічийбаф Nikeбейсболка Nikeкепка чоловіча Nikeпанама Nikeшапка Nikeчоловіча шапка Nikeшапка Nike жіночагетри Nikeшкарпетки Nikeшкарпетки Nike жіночібілі шкарпетки Nikeшкарпетки Nike високішкарпетки Nike короткішкарпетки Pumaшкарпетки чоловічі Pumaшкарпетки Nike чорні.

працюємо з 10:00 до 22:00 без вихідних

Маєте питання?
Звʼяжіться з нами