Кеди Converse Move

Фільтр
Ви обрали:
Модель:
Стать
Категорія
Тип
Розмір взуття
Бренд
Move Модель
Матеріал
Сезон
Колір
Фільтр
Ви обрали:
Модель:
Стать
Категорія
Тип
Розмір взуття
Бренд
Move Модель
Матеріал
Сезон
Колір
Код: FKS57417
0
3 239 -7%
2 999
Код: FKS57441
0
4 019 -30%
2 801

Кеди Converse Move – зручні та практичні

Кеди Converse Move – це самобутня лінійка американської фірми, ключовою особливістю якої є висока платформа. Вони випускаються у різних силуетах, зберегли ключові особливості взуття бренду. Лінійка відрізняється універсальністю. Конверси, що входять до неї, поєднуються з різними предметами одягу. Варіантів для експериментів безліч. Найбільшим попитом користуються Converse Move у чорних та білих кольорах. Також у лінійці є багато моделей у яскравих кольорах та з цікавими принтами, такими як «Леопард».

Огляд особливостей лінійки Converse Move

Кеди лінійки відразу впадають у вічі високою платформою. Незважаючи на свою масивність, вона практично невагома завдяки використанню сучасних піноматеріалів. Протектор чіпкий, відрізняється добрим рівнем стійкості до зносу. Кеди Converse Move дарують відчуття легкості протягом дня. Для надання більшого комфорту використовується устілка OrthoLite. Вона якісно амортизує кожен крок, має повітропроникність, усуває неприємні запахи та захищає від поту.

Верхня частина взуття зроблена із зносостійкого канвасу. Матеріал відрізняється практичністю, легко чиститься. У передній частині передбачено додаткову накладку. Вона захищає пальці під час зіткнення з перешкодами.

Інші особливості лінійки:

  • високоміцні шнурки;
  • надійна фурнітура;
  • наявність відомих елементів брендингу.

Взуття Converse Move розраховане на використання з початку весни та до пізньої осені, залежно від погоди. Лінійка регулярно оновлюється. Цікаві релізи з'являються майже щороку. Знайти моделі минулих років та новинки можна в каталозі «Footers». Інтернет-магазин пропонує оригінальне взуття фірми із дисконтом. Ціни залишають приємні враження. Знижки доступні вже з першої покупки.

Як замовити кеди Конверс Мув?

В онлайн магазині замовлення фірмового взуття можливе лише за 2-3 хвилини. Кожна пара поставляється у повній комплектації. Оригінальність можна перевірити за артикулом та відмінними атрибутами бренду, а також за якістю виконання. Ми намагаємося тримати в наявності всі розміри під кожну пару. Але при пошуку взуття все ж таки рекомендуємо відразу вибрати у фільтрі свій розмір. На сайті є спеціальний розділ, в якому наведено інструкцію щодо правильного зняття розміру. Також у картці кожного товару передбачено таблицю розмірів. Якщо у вас вже є взуття цього бренду, то це значно спростить підбір.

Для замовлення взуття необхідно виконати такі дії:

  1. визначитися з моделлю – все залежить від персональних переваг;
  2. вказати розмір;
  3. натиснути кнопку «Купити»;
  4. заповнити обов'язкові поля заявки;
  5. підтвердити придбання.

Також є оформлення замовлення за телефоном. Доставка кед по Україні виконується силами «Нової Пошти». Замовлення приймаються з Харкова, Києва, Полтави, Тернополя та багатьох інших населених пунктів. Вартість доставки розраховується за тарифами перевізника. При купівлі за допомогою післяплати перевізник додатково стягує комісію за переказ коштів. Щоб не платити її, можна зробити оплату в момент оформлення замовлення.

Консультації щодо вибору, доставки та оплати надаються по телефону. Залиште контакти у формі зворотного зв'язку та менеджер передзвонить протягом години.

Ціни на кеди Converse Move у магазині доступні. Це стало можливим завдяки відмові від фізичних магазинів та власного пункту видачі.

Скористайтеся вигідною пропозицією – оформіть замовлення сьогодні та отримайте якісну пару взуття вже через кілька днів.

Популярні категорії: кросівки New Balance, кросівки Nike, кросівки Adidas, взуття Nike, кросівки, кросівки Dunk, кросівки Asics, кросівки Salomon, кеди Converse, кросівки Reebok, кросівки Air Jordan, кросівки Puma, одяг The North Face, кросівки Nike Air Force чоловічі, Nike Air Force жіночі, кросівки Nike жіночі, чоловічі кросівки Nike, кросівки Nike M2K Tekno, кросівки New Balance 2002, Nike Air Force, кросівки New Balance 530, кросівки New Balance 9060, кросівки Nike Air Max, кросівки New Balance 1906, кросівки Nike Kyrie, кросівки Nike Air VaporMax, кросівки New Balance 550, кросівки New Balance 574, кросівки Nike Blazer, кросівки Adidas Yeezy Boost, кросівки Adidas Samba, кросівки Adidas Handball, кросівки Adidas Niteball, кросівки Adidas Gazelle, кросівки Adidas Campus, кросівки Adidas Forum, кросівки Asics Gel, кросівки Asics EX89, кросівки Asics GT, кеди Converse Hi Top, кеди Converse Low Top, кеди Converse Run Star, кеди Converse Comme Des Garcons, кросівки Nike Air Zoom, кросівки Nike Air Monarch, кросівки Nike Cortez, черевики Dr.Martens 1460, черевики Dr.Martens Jadon, черевики Dr. Martens Chealsea, Crocs.