Кеди Converse Comme Des Garcons

Фільтр
Ви обрали:
Модель:
Стать
Категорія
Тип
Розмір взуття
Бренд
Comme Des Garcons Модель
Матеріал
Сезон
Колір
Фільтр
Ви обрали:
Модель:
Стать
Категорія
Тип
Розмір взуття
Бренд
Comme Des Garcons Модель
Матеріал
Сезон
Колір
Код: FKS57402
4
3 369 -21%
2 671
Код: FKS57418
0
3 445 -20%
2 751
Код: FKS57449
0
4 103 -35%
2 685

Кеди Converse Comme Des Garcons

Шукайте по-справжньому ексклюзивну пару кед, яка виділить вас з натовпу? Тоді зверніть увагу на обмежену колекцію Конверс Ком Де Гарсонс в інтернет-магазині Footers. Ці унікальні кеди – плід співпраці культової американської фірми Converse та авангардного японського модного дому Comme des Garçons.

У каталозі магазину зібрано широкий асортимент яскравих новинок лінійки Converse x Play. Серед них - низькі і високі кеди Converse Comme Des Garcons в монохромному чорно-білому забарвленні і з принтом, що запам'ятовується, в горох. Кожна пара – справжній витвір стріт-арту, який ефектно виглядає на ногах. Взуття підходить і для щоденного носіння, і для створення святкових образів.

Мінімалістичний дизайн та преміальні матеріали

Команда дизайнерів під керівництвом Рей Кавакубо реалізувала концепцію бренду Comme des Garçons Play через яскравий та лаконічний принт із зображенням серця та очей. Саме він став aesthetic'ом всієї лінійки Converse x Play.

При цьому в основі кед лежить класична модель Converse Chuck Taylor All Star з її неповторним силуетом та ДНК американського спортивного стилю. Верх виконаний із міцного канвасу, що використовувався для виробництва кед ще у 1970-х. Контрастна біла гумова підошва з культовим протектором у ромбі доповнює стильний дизайн.

У магазині можна замовити Конверс Ком Де Гарсонс для чоловіків та жінок. Розмірна сітка широка за кожною моделлю. На всі позиції діє дисконт, що допомагає заощадити до 50% від початкової ціни.

Завдяки лаконічному дизайну кеди Comme Des Garcons можуть стати яскравим акцентом різних ансамблів:

  • у парі з джинсами, футболкою та легкою сорочкою – для повсякденних casual-луків в стилі ретро;
  • з укороченими брюками-бермудами чи шортами для молодіжного літнього образу;
  • доповнивши сукню-сорочку або сарафан – для створення жіночного романтичного сету;
  • у поєднанні з базовими речами в стилі унісекс для сміливого стріт-арт-луку.

Не бійтеся експериментувати та виявляти фантазію. Лаконічні Converse Comme Des Garcons здатні доповнити навіть найавангардніші вбрання.

Колаборація Converse та бренду Comme des Garçons – це щось більше, ніж просто взуття. Це справжній арт-об'єкт, що відображає філософію та погляд на світ двох культових брендів. Мінімалістичний дизайн уособлює свободу самовираження, незалежність та індивідуальність. Кеди Конверс Ком Де Гарсонс допомагають виділитися з натовпу, заявити про приналежність до нової культури та способу життя.

Купити оригінальні кеди в Україні

Довгоочікувана колекція Конверс Ком Де Гарсонс доступна в каталозі. Ставати одними з перших власників цього ультрамодного взуття в Україні. Значна знижка зробить покупку ще вигіднішою та раціональнішою.

Оформіть онлайн-замовлення вже сьогодні та отримайте стильні кеди Converse Comme Des Garcons кур'єрською доставкою в будь-яке місто України – Київ, Харків, Одесу, Дніпро чи інший населений пункт. Також можна забрати взуття самостійно у будь-якому з відділень «Нової Пошти». Чекати не доведеться довго, адже ми працюємо оперативно. Сплатити покупку можна одразу – при оформленні. Реквізити слід уточнити у менеджера магазину. Також клієнтам нашого магазину доступна післяплата. Якщо розмір не підійшов, можна зробити обмін пари. На це покупець має 14 днів. Ми завжди йдемо назустріч нашим клієнтам, прагнемо надавати висококласний сервіс.

Приєднуйтесь до модного руху Конверс Ком Де Гарсонс разом з Footers. Поповнюйте свій гардероб яскравими новинками та створюйте стильні вуличні образи у найкращих традиціях вуличної культури.

Популярні категорії: кросівки New Balance, кросівки Nike, кросівки Adidas, взуття Nike, кросівки, кросівки Dunk, кросівки Asics, кросівки Salomon, кеди Converse, кросівки Reebok, кросівки Air Jordan, кросівки Puma, одяг The North Face, кросівки Nike Air Force чоловічі, Nike Air Force жіночі, кросівки Nike жіночі, чоловічі кросівки Nike, кросівки Nike M2K Tekno, кросівки New Balance 2002, Nike Air Force, кросівки New Balance 530, кросівки New Balance 9060, кросівки Nike Air Max, кросівки New Balance 1906, кросівки Nike Kyrie, кросівки Nike Air VaporMax, кросівки New Balance 550, кросівки New Balance 574, кросівки Nike Blazer, кросівки Adidas Yeezy Boost, кросівки Adidas Samba, кросівки Adidas Handball, кросівки Adidas Niteball, кросівки Adidas Gazelle, кросівки Adidas Campus, кросівки Adidas Forum, кросівки Asics Gel, кросівки Asics EX89, кросівки Asics GT, кеди Converse Hi Top, кеди Converse Low Top, кеди Converse Run Star, кеди Converse Move, кросівки Nike Air Zoom, кросівки Nike Air Monarch, кросівки Nike Cortez, черевики Dr.Martens 1460, черевики Dr.Martens Jadon, черевики Dr. Martens Chealsea, Crocs.